Stil os et spørgsmål (men vær venlig at læse OSS nedenfor først)

Kontakt os nedenfor – vi er normalt hurtige til at svare!

Hvordan sender jeg min prøve? Hvornår ankommer mit test kit?

Når ordren er bestilt via hjemmesiden, vil du få tilsendt instruktioner om, hvordan du sender os prøven. Vær opmærksom på at du indtaster den rigtige e-mail-adresse.

Læg 4-5 hårstrå i en konvolut og send dem sammen med den printede blanket (fundet her).

Vi sender ikke testkit eller lignende. Sørg for, at korrekt porto betales.

Kan I tjekke, om min prøve er ankommet?

Vi har ingen elektronisk eller automatisk scanning af konvolutter, så vi kan ikke tjekke, om din prøve er kommet frem, før den analyseres. Vi sender dig resultaterne, når de er færdige, normalt inden for 15 hverdage.

Hvornår kan jeg forvente at få resultaterne?

Normalt sendes alle resultater inden for 15 arbejdsdage. Hvis du ikke har modtaget din rapport inden for denne periode, bør du kontakte os på e-mail. Nogle gange ender disse rapporter i cyperspace / spamfilteret. Hvis det er tilfældet, så vil vi forsøge at hjælpe dig.

Jeg er allergisk over for [katte/hunde/nødder osv.], Hvorfor er det ikke medtaget i min rapport?

Eine Allergie ist das Immunsystem des Körpers, das auf eine normalerweise harmlose Substanz wie Pollen, Nahrung, Schimmel, Tierhaare, Insekten, Medikamente oder Hausstaubmilben reagiert. Der Körper nimmt diese Substanz als “Bedrohung” wahr und reagiert unangemessen, wobei die Symptome in der Regel innerhalb weniger Minuten, aber auch zwei Stunden später beginnen. Während eine Nahrungsmittelintoleranz eine Schwierigkeit ist, bestimmte Nahrungsmittel zu verdauen und körperliche Symptome als Folge des Essens zu erfahren, wobei die Symptome Stunden bis Tage später auftreten.En allergi er kroppens immunsystem, der reagerer noget, der normalt betragtes som et harmløst stof, som pollen, mad, skimmel, kæledyrs hår, insekter, medicin eller husstøvmider. Kroppen opfatter dette stof som en “trussel” og giver en upassende reaktion, med symptomer, der normalt starter inden for få minutter, men nogle gange varer længere end to timer. Mens en fødevareintolerance er besvær med at fordøje visse fødevarer og oplevelsen af fysiske symptomer, som følge af at indtage dem, med symptomer der begynder efter få timer og varer op til flere dage senere.

 

Husk:
Allergi = hurtige symptomer
Intolerance = symptomer opstår senere
Søg altid råd hos din læge eller anden kvalificeret sundhedsudbyder, hvis du har en medicinsk tilstand eller har spørgsmål om en medicinsk tilstand og/eller medicinske symptomer. Tilsidesæt aldrig professionel lægehjælp eller udskyd at opsøge den, på grund af noget, du har læst på denne hjemmeside eller baseret på din rapport.  

Har du specifikke spørgsmål om dine resultater?

Stil dit spørgsmål i formularen herunder, vi svarer så hurtigt som muligt. Se også OSS nedenfor.

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09 – 16

Vores kundesupport har hjemme i Storbritannien, hvor vores laboratorie er placeret. Men vi arbejder også på at udvide i USA, for bedre at kunne støtte vores kunder i fremtiden.

Leder du efter mere information?

Spørg os om vores produkter, leveringstid, din bestilling eller metoden bag vores testresultater.
På hverdage svarer vi normalt inden for 24 timer.

For at holde omkostningerne nede og udøve den bedste mulige service til en rimelig pris, arbejder vi kun digitalt, så vidt det er muligt.

So please use contact form found on this website to contact us, or send us an email on sales(a)healthdiagnosticslab.com.

OSS – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er inkluderet i min test?

Prøven omfatter en intolerance test, en ernæringsmangel test og en metaltest. Dine intolerance testresultater omfatter alle elementer, der har vist en score på  85%og højere. Efter at have gennemført tusindvis af test, ved vi nu, at  85%er vendepunktet, hvor symptomerne begynder at udvikle sig til en allergi/intolerance.

Hvad skal jeg gøre med mine testresultater?

For at øge din livskvalitet bør du i en periode på 4-6 uger undgå de ting, din krop er intolerant overfor. I løbet af denne tid vil din krop få den fred og ro den har brug for, for at kunne reparere sig selv. Efter denne periode kan du enten tage en ny test, for at være sikker på, at din krop er “klar” og gradvist genindføre emnerne lidt ad gangen for at se om der en reaktion. Hvad angår de næringsstoffer du mangler, anbefaler vi, at du følger vores kostvejledning og sørger for, at din krop får de næringsstoffer, der er nødvendige for at blive sund og stærk.

Hvordan sammenligner dine test med blodprøver?

Ud over at være mindre invasiv og betydeligt billigere, kan dit seneste måltid påvirke resultaterne af en blodprøve, mens en hårprøve har oplysningerne gemt i længere tid og afspejler en større tidsramme.

Hvordan tager jeg min hårprøve?

Den sikreste måde at tage en hårprøve, er at bede nogen om at hjælpe dig. Først børster du håret opad for at få nem adgang til hårets rødder og bagsiden af dit hoved. Hold en lille smule hår mellem din pegefinger og tommelfinger, og skær håret så tæt på hovedbunden som muligt (uden at trække blod). Hvis du ikke har nogen der kan hjælpe dig, bør du bruge et spejl for at undgå at skade dig selv.

Hvordan indsender jeg min hårprøve?

Når din ordre er gennemført, sendes instruktionerne til din e-mail sammen med din kvittering (dvs. vi sender ikke testkits). Du skal blot tage 4-5 hårstrå fra din hovedbund, lægge dem i en konvolut sammen med en udfyldt formular (instruktioner findes på e-mail-ordren).

Mit hår er farvet. Vil det påvirke resultaterne?

Nej, vi tester sammensætningen af hårprøven, så hårfarvestoffet vil ikke påvirke dine testresultater.

Hvor meget hår skal jeg sende?

Kun en lille mængde; 5 individuelle strå. Vi har ikke brug for en hårtot.

Hvad er forskellen mellem allergi, overfølsomhed og intolerance?

Der er stor forskel på at være allergisk, intolerant eller overfølsom overfor et stof, men symptomerne ligner ofte hinanden. For dem, der bliver syge af deres kost, kan det føle sig lige så dårligt. Kært barn har mange navne. Vores testresultater vil kaste lys over hvilke intolerancer du måske har, med andre ord, hvilke ingredienser der skal undgås. En intolerance kan passere efter en periode, mens en allergi varer for livet.

Kan børn tage testen?

Desværre anbefaler vi ikke testen til nogen under 5 år. Yngre børn har endnu ikke opbygget deres toleranceniveauer, og dette kan give falske resultater i laboratoriet.

Hvor testes prøverne?

I øjeblikket behandles testene i vores laboratorie i Storbritannien og Australien. Vi overvejer også at åbne et center i USA. Når hårprøverne er ankommet til vores testfacilitet, kan du forvente at modtage dine resultater inden for   15 arbejdsdage .

Hvordan køber jeg en intolerance test hos jer?

Test kan nemt bestilles på vores hjemmeside. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

10% Rabatt auf die nächste Bestellung?
Abonnieren Sie jetzt und erhalten Sie 10% Rabatt.
    ABONNIEREN :)
    Ich stimme dem zu Begriffe und Bedingungen