Forskning og metode

Hvis du er alvorligt syg eller mener du har en medicinsk tilstand, så skal du snakke med din læge. Men et stigende antal mennesker opdager fordelene ved bioresonance terapi. Der er tusindvis af konti, hvor patienterne er blevet frustrerede over for konventionel medicin og kan vidne om effektiviteten af behandlingen og diagnosen, der tilbydes med bioresonance. Nedenfor er et udvalg af forskningsartikler der uddanner og informerer om effektiviteten ved bioresonans.

Vi tester hår.  Det er mindre invasivt.

Vores bioresonance test bruger hårprøver til at teste mod 750 fødevarer og andre elementer.

Hår bruges af flere grunde:

 • Mindre invasivt  – Vi behøver kun en lille hårprøve.
 • Tester flere varer  – Bioresonance test giver os mulighed for at teste imod et stort antal produkter.
 • Hurtige resultater  –  Testen gennemføres hurtigt og effektivt.
 • Omkostningseffektivt  – Hårprøver er hurtigt gennem laboratoriet og giver os mulighed for at overføre disse besparelser til vores kunder.

Bio-resonance Test

Vi tester din hårprøve mod 750 forskellige fødevarer og andre elementer.

Ernæringsprøve

Her vendes testen for at se på en liste over 80 næringsstoffer. Inkluderer en gratis ernæringsguide.

Hvad vi har at tilbyde. Gør valg enkle.

Vi har udviklet omfattende, ikke-invasive tests, som er tilgængelige over hele verden. Ved hjælp af bioteknologi bruger vores sikre og hurtige procedure en prøve af dit hår, som vi tester for at få bio-feedback-resultater til dig.

Vi har kun brug for en lille hårprøve og ved hjælp af vores omfattende systemer, sender vi resultaterne til dig inden for blot 15 arbejdsdage. Dine testresultater vil omfatte alle elementer, der har vist et positivt resultat på 85% og derover. Efter at have udført tusindvis af tests, mener vi at 85% er det punkt, hvor symptomer kan begynde at udvikle sig.

Vores innovative one-step test giver os mulighed for at udarbejde en detaljeret rapport:

 • Dine resultater kan vise, hvad du måske bør gøre
 • De elementer, der vises på dine resultater
 • Hvor elementer findes (dvs. hvor et bestemt træ stammer fra, eller hvilket produkt indeholder kemikaliet)
 • Vejledning til dine individuelle resultater.

Udstyr

Vores laboratorier og teknologi: Vores Mars III bioresonance udstyr er fremstillet og opført som en medicinsk scanning enhed med klassifikationen 11a i henhold til ISO EN 13485. Vi er også ISO 9001:2015 Certificeret.

Prøven
Analysen udføres ved hjælp af hårprøver. Med Mars III placeres prøven (Kvantum vidnet) i enhedens indgangskanal, og den indbyggede scanner konverterer prøven digitalt og gemmer derefter denne digitale repræsentation af prøven på pc’ens harddisk. Således skal prøven kun scannes én gang uden at patienten er til stede. Analysen opnås ved at teste mod foruddefinerede tests, indbygget i softwaredatabasen. Når der er fundet kvantefrekvenser, siges de at være “projiceret” til patentet.

Prøv det. Bestil online i dag.

10% Rabatt auf die nächste Bestellung?
Abonnieren Sie jetzt und erhalten Sie 10% Rabatt.
  ABONNIEREN :)
  Ich stimme dem zu Begriffe und Bedingungen